Dyretelepati

Dyretelepati

Jeg har altid elsket dyr! Lige fra jeg var helt lille, har jeg haft meget glæde af dyrenes verden. Alle dyr har min forkærlighed store som små. Dyr er så givende, trofaste og har ingen fordomme. Jeg har derfor  i 2019 taget en 7 måneders lang uddannelse, med bestået eksamener hos Rikke Pilemand – Dyrenes Telepatør, og er derfor uddannet og eksminineret Dyretelapatør. 


Mine egne hunde har hjulpet mig gennem en stor sorg, og det bånd vi mennesker, kan have med et dyr er prisværdigt. Jeg har altid brugt den regel, at man skal arbejde med dyrene, og ikke mod dem. Jeg kan heller ikke lide de hårde metoder, som dyrene i dag bliver udsat for, ej heller de gadgets som kan købes. 

 

Jeg anvender telepati til dyrekommunikation. Dvs. Jeg arbejder med energier, hvor jeg læser og sender beskeder med energier, og taler fra og med hjertet. Jeg ser billeder, mærker følelser og hører dyrene. 


Vi bruger alle telepati, men gør det ubevist og uden at tænke over det. Det kan være at du tænker på en – telefonen ringer og det var personen du tænkte på. Hvor mange af os har sagt ”jeg tænkte lige på dig” ? Vi har ubevist sent en besked afsted til personen. 


Vores dyr har utrolig meget at lærer os, og det budskab vil jeg gerne give videre. Jeg taler med dyrerne med ren kærlighed og videre formidler, det de gerne vil fortælle uden filter.


Mange dyreejer har spørgsmål som: 

  • Har du det godt?
  • Mangler du noget?
  • Nogen vil gerne vide om fortid, hvor andre gerne vil have en afklaring på, hvorfor en pludselig adfærd er opstået.  


Er der noget du gerne vil spørge dine eller dit dyr om? Så kontakt mig for en live telepati eller hvis du bor langt væk en fjerntelepati. 


Jeg holder også workshops for begynder i telepatien. Her lærer man grund teknikerne, hvad der kan blokere en, og etikken i telepati. For mere info se under workshops.