Hundeadfærds hjælp

Hundeadfærds hjælp

Det er mere reglen end undtagelsen at alle skal have hund. Jeg har selv 3 af slagsen. Hunde er også skønne og kan give en familie betingelsesløs kærlighed, men desværre bliver hunde tit misforstået, og mange der har hundeadfærdsproblemer ved ikke, hvad de skal stille op.


Jeg har selv haft masser af hundeadfærdsproblemer, så jeg ved, hvor fustreret og fortvivlet man kan blive, men da jeg opdagede Jan Fennell´s metode som hedder Amichien®Bonding. Lærte jeg at forstå hundeadfærden hos mine egne hunde. Jeg har derfor uddannet mig hos Jan Fennell i England og er en af hendes International Hundelytter. Derfor kan jeg hjælpe dig med at løse dine hundeadfærdsproblemer, og lære dig at se på din hund med andre øjne.


Jeg tilbyder både private og online hundeadfærds konsultationer. Begger gives med efterfølgende ubegrænset backup hjælp samt livsgaranti. En garanti som normalt ikke gives af hundeadfærds konsulenter.

Min hundeadfærds udannenelse

Da jeg fandt Jan Fennell på internettet og læste hendes bøger. Begyndte jeg at bruge hendes metode Amichien®Bonding. Her fik jeg forståelsen af, hvorfor mine hunde gjorde som de gjorde, og da jeg så effekten af Amichien®Bonding, måtte jeg lære noget mere. Jeg har derfor uddannet mig i Jan Fennell´s metode, og har i forbindelse med uddannelsen været i England. Jeg blev færdig uddannet i 2016, og er derfor en af hendes International Hundelytter.


Pga. af de gode tilbagemeldinger, der er kommet fra mine klienter, har jeg i 2017 fået tildelt titlen Approved Preliminary Associate Dog Listener. I 2020 har jeg igen pga af mine resultatler så fået titlen Recommended Associate Dog Listener, som den eneste i Danmark – se min verificering


Jeg syntes det er vigtigt at man holder sig opdateret og uddanner sig løbnende. Derfor tager jeg bl.a på kurser og semiar. Pt er jeg ved at tage en 18 mdr uddannelse i hundetræning hos Justbedog. Jeg har afsluttende eksame til december 2023. Du kan læse mere om mine uddannelser på linket nederest på denne side. 

Jeg kan hjælpe med disse hundeadfærdsproblemer og mange flere

 • Trækker i snoren
 • Kan ikke være alene hjemme
 • Kommer ikke når du kalder
 • Kræsen med sin mad
 • Hopper op
 • Ødelægger ting
 • Hyperaktiv
 • Bange for tordenvejr og fyrværkeri
 • Hunden bider
 • Hunden gør af alt og alle
 • Aggression over for andre hunde eller mennesker

Kastration eller aflivning er ikke nødvendig. Med metoden Amichien®Bonding lærer du, at kommuniker med din hund på hundens eget sprog. Hjælper uanset hundens alder eller race.

Hvordan hjælper Amichien® Bonding med hundeadfærdsproblemer?

Amichien ® Bonding er en venlig måde at arbejde med sin hund på. Metoden bruges i dag verden over, og giver dig ganske enkelt en forståelse af, hvorfor din hund opfører sig, som den gør. Med denne metode arbejder du med din hund uden at bruge magt, frygt eller gadgets.


Metoden er blevet udviklet af Jan Fennell, som har arbejdet med hunde og hundeadfærd i over 40 år. Hun har opdrættet og trænet hunde og har tilmed vundet priser. Derudover har hun skrevet bøger og lavet tv, hvor hun med stor succes, har hjulpet folk med deres hundeadfærdsproblemer.

Hundetræning med 4 grundprinciper:

Amichin®Bonding er bygget op på 4 grundprincipper:


 • Status -hvem er føreren?
 • FareHvem passer på flokken?
 • JagtI vores verden- gåturen. Hvem bestemmer over turen? Hvorhen, hvornår og hvor længe?
 • MadHvem bestemmer over maden? Hvem spiser først?


Disse 4 spørgsmål er fundamentet i hundens sprog, og hvis du sender de rigtige svar tilbage til din hund, forsvinder adfærdsproblemerne. Det handler IKKE om dominans. 

Privat hundeadfærds konsultaion 

Vil du gøre noget ved dine hundeadfærdsproblemer? Jeg tilbyder private hundekonsultationer i hele Danmark. Inden konsultationen vil jeg anbefale, at du læser Jan Fennells bog “Hundelytteren”, som kan lånes på biblioteket. Det er dog ikke et krav, at du har læst den.


Selve konsultationen foregår i dit hjem, da det er der, hvor din hund føler sig mest tryg. Har du flere hunde, skal du arbejde med samtlige hunde – Alle behandles ens.


Konsultationen tager 2 - 4 timer alt efter, hvormange hunde og problemer du har du har.  I en konsultation, gennemgår jeg de principper jeg bruger, og laver en personlig handlingsplan med dig, samt viser dig, hvordan du arbejder med den/dem. Her for du en grundig "hands on" vejledning.

Opfølgning på hvordan det går med dine hundeadfærds problemer

7-10 dage efter konsultationen tager jeg kontakt til dig, for at hører, hvordan det går. Vejledningen efterfølgende forgår via telefon eller e-mail, lige så længe du syntes, du har behov for det.


Derudover får du en livstidsgaranti. Der kan komme ændringer i dit liv – fx familie forøgelse, flytning eller tab af et familiemedlem, hvor dette igen gør at du kan for behov for hjælp. Da jeg giver livtidsgarantien kan du, til en hver tid kontakte mig, og denne hjælp giver jeg uden ekstra beregning.


Efter konsultationen vil jeg bede dig om at udfylde et spørgeskema. Jeg ikke ser dine svar. Skemaet sendes du portofrit eller via miail, direkte til Jan Fennell kontoret i England. Dette er en del af Jan Fennells garanti, da hun på den måde kan sikre sig, at du får den rigtige vejledning i dine hundeadfærdsproblemer.

Online hundeadfærds konsultaion 

En online hundeadfærds konsultation foregår over Zoom, og du vil få 3 møder i alt.


1. møde: varighed af 1,5 time

2. møde: varighed af 1,5 time

3. møde: varighed af 1 time


Alle Zoom møder ligger med ca. 10 dages mellemrum, og efter  1. og 2. zoom møde for du tilsendt en personlig handlingsplan. Hver handlingsplan indeholder en kort beskrivelse over, hvad vi har gennemgået, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre og, hvordan du skal arbejde med din hund indtil næste gang, men ellers er jeg ikke længere væk end en telefon samtale. 


Efter dine 3 zoom møder, vil vejledningen efterfølgende forgår via telefon eller e-mail, lige så længe du syntes, du har behov for det. Derudover får du også min livstidsgaranti uden ekstra beregning.

Hundeadfærd kræver tålmodlighed

Amichien®Bonding er ikke et ”quick fix”! Du skal bruge alle principperne konsekvent og have tålmodighed. Det kan tage lidt tid før din hund er overbevist om, at det er dig, der er lederen og beslutningstageren. Dog vil de fleste tilfælde se fremskridt allerede kort tid efter implamenteringen af Amichien ® Bonding.


Derefter er det dig, der skal forsætte med at arbejde med din hund, men jeg er ikke længere væk end en mail eller telefonopkald, hvor du kan spørge mig. Det er det hele hver, da du vil få en harmonisk og rolig hund – og ro i flokken, hvis du har flere.