Hundeadfærds hjælp

Hundeadfærds hjælp

Det er mere reglen end undtagelsen at alle skal have hund. Jeg har selv 3 af slagsen. Hunde er også skønne og kan give en familie betingelsesløs kærlighed, men desværre bliver hunde tit misforstået, og mange der har hundeadfærdsproblemer ved ikke, hvad de skal stille op.


Jeg har selv haft masser af hundeadfærdsproblemer, så jeg ved, hvor fustreret og fortvivlet man kan blive, men da jeg opdagede Jan Fennell´s metode som hedder Amichien®Bonding. Lærte jeg at forstå hundeadfærden hos mine egne hunde. Jeg har derfor uddannet mig hos Jan Fennell i England og er en af hendes International Hundelytter.


Jan Fennell har arbejdet med hunde og hundeadfærd i over 50 år. Hun har opdrættet og trænet hunde og har tilmed vundet priser. Derudover har hun skrevet bøger og lavet tv, hvor hun med stor succes, har hjulpet folk med deres hundeadfærdsproblemer.


Udover min uddannelse hos Jan Fennell, holder jeg mig løbende opdateret med de nyeste metoder, og følger med i udviklingen inden for hundeadfærd. Er derfor også certificeret hundetræner.


Mit mål er at skabe harmoni og forståelse mellem hund og ejer, og tilbyde den bedste service til mine kunder.


Jeg tilbyder både private og online hundeadfærds konsultationer. Begger gives med efterfølgende ubegrænset backup hjælp samt livsgaranti. En garanti som normalt ikke gives af hundeadfærds konsulenter.

Min hundeadfærds uddannelse

Da jeg fandt Jan Fennell på internettet og læste hendes bøger. Begyndte jeg at bruge hendes metode Amichien®Bonding. Her fik jeg forståelsen af, hvorfor mine hunde gjorde som de gjorde, og da jeg så effekten af Amichien®Bonding, måtte jeg lære noget mere. Jeg har derfor uddannet mig i Jan Fennell´s metode, og har i forbindelse med uddannelsen været i England. Jeg blev færdig uddannet i 2016, og er derfor en af hendes International Hundelytter.


Pga. af de gode tilbagemeldinger, der er kommet fra mine klienter, har jeg i 2017 fået tildelt titlen Approved Preliminary Associate Dog Listener. I 2020 har jeg igen pga af mine resultatler så fået titlen Recommended Associate Dog Listener, som den eneste i Danmark.  Jeg står på hendes hjemmeside som verificering.

https://janfennellthedoglistener.com


Jeg syntes det er vigtigt at man holder sig opdateret og uddanner sig løbnende. Derfor tager jeg bl.a på kurser og semiar. Pt er jeg ved at tage en 18 mdr uddannelse i hundetræning hos Hund360. Jeg har afsluttende eksame til december 2023. Du kan læse mere om mine uddannelser på linket nederest på denne side. 

Jeg kan hjælpe med disse hundeadfærdsproblemer og mange flere

 • Trækker i snoren
 • Kan ikke være alene hjemme
 • Kommer ikke når du kalder
 • Kræsen med sin mad
 • Hopper op
 • Ødelægger ting
 • Hyperaktiv
 • Bange for tordenvejr og fyrværkeri
 • Hunden bider
 • Hunden gør af alt og alle
 • Aggression over for andre hunde eller mennesker

Kastration eller aflivning er ikke nødvendig. Med metoderne jeg bruger lærer du, at kommuniker med din hund på hundens eget sprog. Metoderne hjælper uanset hundens alder eller race.

Hundeadfærdshjælp med posetiv forstærkning

Med Amichin® Bonding og de andre metoder jeg bruger, er til for at hjælpe hundeejere med at forstå og kommunikere bedre med deres hund. Jeg tilbyder adfærdshjælp med fokus på positiv forstærkning, hvor vi skaber et tillidsfuldt forhold mellem hund og ejer. Jeg guider dig gennem forskellige træningsmetoder og hjælper dig med at opnå en ønskede adfærd hos din hund.

Uanset hvilken årsag der er til ens adfærdsproblemer, er der altid en løsning. Min hjælp er designet til at give dig og din hund de værktøjer, i har brug for at trives sammen. For mig handler det om at arbejde med den individuel hund, og på dens principper, da alle hunde er forskellige. Det er også derfor din handlingsplan er personlig skræddersyet til netop dig og din hund.

 

Det er utroligt vigtigt at man arbejder i hundens tempo. Det er en proces man skal igennem. Det er også derfor, jeg giver ubegrænset hjælp og vejledning. På den måde laver vi sammen løbende om på jeres handlingsplanen, så man går stille og roligt frem. Jeg kan aldrig sige, hvor langtid det tager at løse problemerne, og fraråder at man laver en deadline. Det handler i stedet om at komme stille og roligt og sikkert i mål.

Privat hundeadfærds konsultaion 

Jeg tilbyder private hundekonsultationer i hele Danmark. Selve konsultationen foregår i dit hjem, da det er der, hvor din hund føler sig mest tryg. Har du flere hunde, skal du arbejde med samtlige hunde, hver for sig.


Konsultationen tager 2 - 4 timer alt efter, hvormange hunde og problemer du har du har. I en konsultation, gennemgår jeg de principper jeg bruger, og laver en personlig handlingsplan med dig, samt viser dig, hvordan du arbejder med den/dem. Her for du en grundig "hands on" vejledning.

Opfølgning på hvordan det går med dine hundeadfærds problemer

Som hundeejer er det vigtigt at føle sig støttet og vejledt i løsningen af sine adfærdsproblemer. Efter vores konsultation forsætter vejledningen via telefon, så længe du har behov for det. Hvis jeg ikke har hørt fra dig 7-14 dage efter konsultationen, tager jeg altid kontakt for at høre, hvordan det går. Jeg er her for at hjælpe dig og din hund med at skabe en fantastisk relation.


Derudover får du en livstidsgaranti. Der kan komme ændringer i dit liv – fx familie forøgelse, flytning eller tab af et familiemedlem, hvor dette igen gør at du kan for behov for hjælp. Da jeg giver livtidsgarantien kan du, til en hver tid kontakte mig, og denne hjælp giver jeg uden ekstra beregning.

Online hundeadfærds konsultaion 

En online hundeadfærds konsultation foregår over Zoom, og du vil få 3 møder i alt.


1. møde: varighed af 1,5 time

2. møde: varighed af 1,5 time

3. møde: varighed af 1 time


Alle Zoom møder ligger med ca. 10 dages mellemrum, og efter  1. og 2. zoom møde for du tilsendt en personlig handlingsplan. Hver handlingsplan indeholder en kort beskrivelse over, hvad vi har gennemgået, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre og, hvordan du skal arbejde med din hund indtil næste gang, men ellers er jeg ikke længere væk end en telefon samtale. 


Efter dine 3 zoom møder, vil vejledningen efterfølgende forgår via telefon eller e-mail, lige så længe du syntes, du har behov for det. Derudover får du også min livstidsgaranti uden ekstra beregning.

Løsning af hundeadfærd kræver tålmodlighed

Mine metoder er ikke et ”quick fix”! Du skal bruge din handlingsplan konsekvent og have tålmodighed!! Det tager tid før din hunds adfærd ændres. Dog vil de fleste se fremskridt allerede kort tid efter implamenteringen af jeres handlingsplan


Mit mål er at hjælpe hundeejere med at opnå harmoni og ro i deres flok. Som hundeadfærdsekspert er jeg altid tilgængelig via mail eller telefonopkald for at besvare dine spørgsmål. Vi arbejder sammen for at skabe en harmonisk og rolig hund, så du kan nyde en fredelig og afbalanceret hund.